Mit navn er Roar Lava Paaske... 

... og jeg nyder hver dag som fotograf. Jeg holder meget af at arbejde med mennesker, og det er vigtigt for mig, at der er en god kemi og kommunikation mellem du og jeg. Der skal være en fælles forståelse for, hvor vi skal ende, og hvordan vi kommer derhen på den bedst mulige måde. 

Jeg arbejder altid on-location og tænker derfor altid på løsninger frem for begrænsninger. Jeg arbejder under de forhold, jeg bliver stillet og får det bedste ud af de givne omstændigheder. 

Jeg er meget opmærksom på, at fotograferingen bliver en god oplevelse for dig, og jeg går meget op i at yde en god service. For mig er mødet og samarbejdet mellem du og jeg essentielt, og det giver et bedre resultat, hvis alle er tilpasse og involverede i opgaven.

Kontakt

Her kan du skrive til mig, hvis du har spørgsmål til en kommende opgave. Skriv gerne så meget, du ved om opgaven - hvor og hvornår skal den løses, hvor mange billeder skal du bruge, hvad skal du bruge - portræt-, bryllups-, erhvervsfotografi, eller noget andet?

Ring også gerne på 53 54 27 37.

Kontor: Jægergårdsgade 156S, Aarhus C

GDPR

Roar Paaske Fotografi indsamler forskellige former for data og oplysninger, som kunden selv oplyser i forbindelse med en opgave. Det kan være firmanavn, navn, tlf nummer, mailadresse adresser mm. Medmindre andet er aftalt, står mine kunder selv for ansvaret for, at de personer de ønsker involveret på film eller foto, er bekendt med regler for persondatapolitikken vedr. det pågældende job. Det gælder også, hvis der bliver fotograferet i foredragssale eller lignende, hvor der kan være flere hundreder personer. 

De data, der bliver indsamlet bruges kun i forbindelse med kontakt og fakturering til kunden og andre involverede personer. Dataene gemmes efterfølgende, så en eventuel kontakt let ville kunne blive genetableret. De vil aldrig blive overdraget til 3.part og de vil blive slettet eller ændret, hvis det ønskes af pårørende.

Roar Paaske Fotografi benytter Facebook og Instagram, og er man afbildet og ikke ønsker at være det, vil dette blive fjernet hurtigst muligt. Dette gælder også billeder, der vil være på www.roarpaaske.dk. 

Når en opgave er afsluttet vil Roar Paaske Fotografi efter 1-6 måneder slette ubrugte billeder og uploade alle efterbehandlede billeder på dropbox. Her vil de være tilgængelige for Roar Paaske Fotografi såvel som kunden, der har bestilt opgaven. Gemte råfiler vil desuden være lagret på eksterne harddiske. 

Er der behov for at få slettet eller ændret data eller filer, så skriv venligst på info@roarpaaske.dk.

Using Format