L:Ron Harald og Børnehjælpsdagen i Sønderborg

For nogle uger siden gik turen til Sønderborg, hvor jeg skulle mødes med selveste L:Ron Harald. Jeg skulle lave et par portrætter af ham, inden vi sammen skulle til Sønderborg Skatehal. L:Ron Harald er kunsteren bag Børnehjælpsdagens årsplakat 2017. Børnehjælpsdagen havde derfor lavet et arrangement, hvor børn og unge kunne komme og male graffiti, og få undervisning og hjælp af L:Ron Harald. Pigen på billederne var udover at have tilknytning til Børnehjælpsdagen også en stor fan af L:Ron Harald. 

Børnehjælpsdagen er en dansk organisation, der har til formål at støtte og hjælpe udsatte og anbragte børn og unge. Jeg har været fotograf for dem flere gange og jeg er vild med dem. De ansatte brænder for deres arbejde, og det er helt tydeligt at mærke, at de børn og unge, der er med til arrangementerne, får rigtig meget ud af det.

Men hvordan var L:Ron Harald så? Han var en meget stille og rolig sønderjyde, der bestemt ikke virkede så farlig, som jeg har hørt om i hans tekster for nogle år tilbage. Jeg har hørt hans første udgivelse (næsten alt for) meget og det var derfor sjovt for mig at møde manden bag musikken. 

Der er lidt billeder fra arrangementet nedenfor. 


L:Ron Harald i sit hjem i Sønderborg

Bag de mange tatoveringer og det barske udseende, gemmer sig en meget venlig og rar person..

En fan får sig en sludder med L:Ron Harald.

Til arrangementet fik de unge hjælp af L:Ron Harald til at male grafitti. De skulle male, det de drømte om. Pigen på billedet ønskede sig kærlighed i hendes liv

Koncentration..

L:Ron Harald

Det færdige værk og kunstneren

Using Format